Divider Bottom2

Groepen

Divider Bottom2
Halal Icoon

Eten met een grote groep in Utrecht

Wilt u met een groep vrienden, familie of collega’s eten in Utrecht? Happ’s is de perfecte plek voor een avond uit eten met een groep. Met 400 zitplaatsen en een aparte ruimte exclusief voor besloten gezelschap, is Happ’s geschikt voor grote groepen. Bij ons is het culinair genieten met de shared dining plateau’s die wij speciaal naar uw wensen kunnen samenstellen. Wij zijn zeven dagen per week geopend voor lunch en diner. Met een groep bent u dus elke dag welkom bij Happ’s. Wij zijn te vinden aan de Oude Gracht in de mooie, historische binnenstad van Utrecht. Bedrijven en overheidsinstanties kunnen bij Happ’s op rekening betalen.

Speciale menu’s voor grote groepen

Wilt u ook onbeperkt genieten met onze mediterraanse gerechten? Ons restaurant heeft een speciale menukaart voor grotere groepen. Wij bieden twee menu’s met vis- of vleesgerechten van de grill. Om het u gemakkelijk te maken bieden wij onze menu’s ook aan inclusief diverse drankarrangementen. De sangria mag immers niet ontbreken bij een feestelijke avond, nietwaar? Bekijk hier onze speciale menu’s voor grote groepen. Wilt u liever lunchen, in plaats van ’s avonds eten met de groep? Uiteraard zijn jullie met een groep vrienden, familie of collega’s welkom om aan te schuiven voor de lunch. U kunt kiezen uit de volgende heerlijke menu’s*:

Tapas menu Barcelona: €24,95
Verschillende soorten vlees, vis en vegetarische tapas geselecteerd door de chef, geserveerd met brood en dip.

Tapas menu Madrid: €32,50
U start met een koud voorgerecht. Als hoofdgerecht krijgt u diverse vissoorten en vlees- en vegetarische tapas samengesteld door onze chef. Geserveerd met brood en dip.

Mixed Grill Vlees: €36
Bij de mixed grill vlees ontvangt u vooraf brood met aioli en tomaten tapenade. De mixed grill zelf bestaat uit runder-entrecote, kip- en lamsspies, spareribs, gehaktballetjes van rund en geflambeerde lamsworstjes. Dit wordt geserveerd met patatas bravas en gegrilde groente met kaas.

Mixed grill Vis: €36
Bij de mixed grill vlees ontvangt u vooraf brood met aioli en tomaten tapenade. De mixed grill zelf bestaat uit zalmfilet, dorade, gamba’s, garnalen, calamaris en sardines. Dit wordt geserveerd met patatas bravas en gegrilde groente met kaas.

*Wij houden natuurlijk ook rekening met dieetwensen. U kunt bijvoorbeeld ook vegetarisch of veganistisch eten bij ons.

Divider Top2

Van bedrijfsfeest tot vrijgezellenfeest in Utrecht

Organiseert u dit jaar het bedrijfsfeest? Of regelt u het vrijgezellenfeest van uw beste vriend(in) in Utrecht? Happ’s biedt voor elk groepsdiner de perfecte setting. Wij hebben onslangs een snelle internetverbinding aangeschaft, ook is onze ruimte voorzien van een televisie en een beamer met microfoon. Natuurlijk hebben wij de lekkerste tapas van Utrecht met heerlijke vis- en vleesgerechten van de grill. Met onze speciale Sangria erbij komt iedereen in de feeststemming! Gelegen in het stadscentrum van Utrecht zijn we gemakkelijk bereikbaar. Met mooi weer kan het bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest buiten plaatsvinden op ons ruime terras aan de Oude Gracht in Utrecht.

Restaurant in Utrecht met geschikte ruimtes voor grote groepen

Bij Happ’s kunt u met een grote groep heerlijk dineren. Zo bieden wij ruimte voor groepen van 8 tot wel 400 personen. Graag samen eten in een aparte ruimte exclusief voor jullie groep? Wij hebben een privé zaal speciaal voor groepsdiners. Met plezier en de juiste ervaring bezorgen wij uw groep graag een feestelijke avond. Happ’s is niet voor niets een populair restaurant onder grote groepen. Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen in ons restaurant als u in Utrecht bent.