Divider Bottom2

Groepen

Divider Bottom2

Eten met een grote groep in Utrecht

Wilt u met een groep vrienden, familie of collega’s eten in Utrecht? Happ’s is de perfecte plek voor een avond uit eten met een groep. Met 300 zitplaatsen en een aparte ruimte exclusief voor besloten gezelschap, is Happ’s geschikt voor grote groepen. Bij ons is het culinair genieten met de shared dining plateau’s die wij speciaal naar uw wensen kunnen samenstellen. Wij zijn zeven dagen per week geopend voor lunch en diner. Met een groep bent u dus elke dag welkom bij Happ’s. Wij zijn te vinden aan de Oude Gracht in de mooie, historische binnenstad van Utrecht. Bedrijven en overheidsinstanties kunnen bij Happ’s op rekening betalen.

Reserveert u voor meer dan acht mensen? Dan krijgt u een fles wijn cadeau. Ook maakt u kans op gratis diner voor twee!

Speciale menu’s voor grote groepen

Wilt u ook genieten van onze mediterraanse gerechten? Ons restaurant heeft een speciale menukaart voor grotere groepen. Wij bieden twee menu’s met vis- of vleesgerechten van de grill. Om het u gemakkelijk te maken bieden wij onze menu’s ook aan inclusief diverse drankarrangementen. De sangria mag immers niet ontbreken bij een feestelijke avond, nietwaar? Bekijk hier onze speciale menu’s voor grote groepen. Wilt u liever lunchen, in plaats van ’s avonds eten met de groep? Uiteraard zijn jullie met een groep vrienden, familie of collega’s welkom om aan te schuiven voor de lunch. U kunt kiezen uit de volgende heerlijke menu’s*:

Menu A: Barcelona menu = € 29,95 p.p. (met drie dranken:** € 45 p.p.)
U krijgt brood vooraf, en daarna vlees vis en vegetarische tapas. Qua dranken bieden wij fris, bier en wijn aan.

Menu B: Madrid menu = € 36,50 p.p. (met drie dranken: € 53,95 p.p.)
U krijgt brood vooraf. Daarop volgt een voorgerecht. Als hoofdgerecht krijgt u diverse vlees vis en vegetarische tapas.

Menu C: Happ’s menu = € 45 p.p. (met drie dranken: € 59,95 p.p.)
U krijgt vers brood met huisgemaakte aioli en tomatentapenade op tafel. Daarop volgt een fris voorgerecht. Als hoofdgerecht krijgt u vis-. vlees- en vegetarische tapas. Het diner wordt afgesloten met een grand dessert.

Menu D: Happ’s special menu = € 75,00 p.p. (met 2,5 onbeperkt drinken)
U krijgt vers brood met huisgemaakte aioli en tomatentapenade op tafel. Daarop volgt een fris voorgerecht. Als hoofdgerecht krijgt u vis-. vlees- en vegetarische tapas. Met dit menu heeft u 2,5 uur onbeperkt drinken. 

*Wij houden rekening met allergieën, en u kunt bijvoorbeeld ook vegetarisch of veganistisch eten bij ons.

**Qua dranken bieden wij fris, bier en wijn aan.

 
Divider Top2

Van bedrijfsfeest tot vrijgezellenfeest in Utrecht

Organiseert u dit jaar het bedrijfsfeest? Of regelt u het vrijgezellenfeest van uw beste vriend(in) in Utrecht? Happ’s biedt voor elk groepsdiner de perfecte setting. Wij hebben onslangs een snelle internetverbinding aangeschaft, ook is onze ruimte voorzien van een televisie en een beamer met microfoon. Natuurlijk hebben wij de lekkerste tapas van Utrecht met heerlijke vis- en vleesgerechten van de grill. Met onze speciale Sangria erbij komt iedereen in de feeststemming! Gelegen in het stadscentrum van Utrecht zijn we gemakkelijk bereikbaar. Met mooi weer kan het bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest buiten plaatsvinden op ons ruime terras aan de Oude Gracht in Utrecht.

Restaurant in Utrecht met geschikte ruimtes voor grote groepen

Bij Happ’s kunt u met een grote groep heerlijk dineren. Zo bieden wij ruimte voor groepen van 8 tot wel 400 personen. Graag samen eten in een aparte ruimte exclusief voor jullie groep? Wij hebben een privé zaal speciaal voor groepsdiners. Met plezier en de juiste ervaring bezorgen wij uw groep graag een feestelijke avond. Happ’s is niet voor niets een populair restaurant onder grote groepen. Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen in ons restaurant als u in Utrecht bent.