Happ's menukaart

Divider Bottom2

Ons Menu

Op onze kaart staan een aantal heerlijke shared dining menu’s en een aangename hoeveelheid tapasgerechten met een mediterraanse achtergrond. De mediterraanse keuken leent zich perfect voor shared dining vanwege de grote variatie aan kleine en middelgrote hapjes. Onze chefs hebben jaren lang ervaring opgedaan in verschillende Spaanse en Italiaanse restaurants. Bij Happ’s krijgen zij de kans het beste wat Zuid-Europa te bieden heeft, te combineren tot wat wij in ons menu hebben staan. Wij houden natuurlijk ook rekening met dieetwensen. U kunt bijvoorbeeld ook vegetarisch of veganistisch eten bij ons. Ook hebben wij meerdere halal producten. De allergenenkaart is te vinden in ons restaurant.

Tapas
Mixed Grill Vis
Mixed Grill Vlees
Voorgerecht
Sangria
Previous
Next

Heerlijk eten aan de Utrechtse Gracht

Wij serveren naast tapas ook heerlijke mixed grill menu’s*:

Mixed Grill Vlees
Bij de mixed grill vlees ontvangt u vooraf brood met aioli en tomaten tapenade. De mixed grill zelf bestaat uit runder-entrecote, kip- en lamsspies, spareribs, gehaktballetjes van rund en geflambeerde lamsworstjes. Dit wordt geserveerd met patatas bravas en gegrilde groente met kaas.

Mixed grill Vis
Bij de mixed grill vis ontvangt u vooraf brood met aioli en tomaten tapenade. De mixed grill zelf bestaat uit zalmfilet, dorade, gamba’s, garnalen, calamaris en sardines. Dit wordt geserveerd met patatas bravas en gegrilde groente met kaas.

*Wij houden natuurlijk ook rekening met dieetwensen. U kunt bijvoorbeeld ook vegetarisch of veganistisch eten bij ons.

Filmdiner: bioscoopkaartje + diner vis, vlees en vega

Happ’s werkt samen met Pathé Rembrandt. Wij bieden een gezellige filmavond en een heerlijk diner. Het filmdiner bestaat uit een variatie van tapas (vis, vlees en vegetarisch) en een broodje met tapenade en aioli vooraf. Om gebruik te maken van het filmdiner, schrijf je “filmdiner” bij de reservering op ons online formulier.

Onbeperkt (nieuw)

Op zondag en van maandag t/m donderdag kunt u vanaf nu ook onbeperkt tapas eten! De spelregels vindt u op de knop hieronder.

Feestdagen

Wij zijn open op kerst en oudjaarsdag met een speciaal menu!

Tapas
Voorgerecht
Nagerecht
Tapas
Voorgerecht
Nagerecht
Previous
Next